Campworld.dk – Din guide til outdoor- og campingudstyr

Hos Campworld.dk elsker vi outdoor-livet. Vi er selv outdoor- og campingentusiaster, og vi værdsætter kvalitetstiden, som man opnår, når man befinder sig under åben himmel – uanset, om det er i et shelter eller på campingpladsen. På baggrund af vores erfaring med outdoor-livet, har vi startet Campworld.dk, hvor vi udvælger og anbefaler produkter, som henvender sig til dig, der heller ikke kan få nok af den friske luft.

Hvad er Campworld.dk?

Campworld.dk er en tjeneste, som udvælger og anbefaler forskellige produkter, som relaterer sig til udelivet. Vi anbefaler alt fra luftmadrasser og liggeunderlag til gaskøleskabe og foldecykler. Herudover finder du praktiske guides indenfor camping og outdoor.

Hvordan udvælger I produkter?

Vi tester ikke selv de produkter, som vi udvælger. I stedet foretager vi grundig research, før vi udvælger de produkter, som vi mener er de bedste indenfor deres specifikke kategori. Vi undersøger brugeranmeldelser og tests fra tredjepartstjenester, så vi kan give vores besøgende et retvisende billede af de bedste produkter.

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til det indhold, du finder her på siden. Det samme gælder, hvis du har ris, ros eller generel feedback. Vi læser hver og en henvendelse, og vi tager imod dem med største ydmyghed.